top of page

ACV PULS is er voor U ! 

Laatste update "wegwijs" : 30/05/2023       zie rubriek "Info & hulp" -> "wegwijs"

    

   Red het Recht op Protest - Een fragment uit het artikel (06/06/2023)

Vandaag Delhaize, wie is het morgen ? (22/05/2023)

Het ACV maakt samen met het ACLVB en het ABVV een vuist tegen de praktijken van sociale dumping en de zware aanvallen op het stakingsrecht bij Delhaize! We moeten solidair zijn met de werknemers van Delhaize, want morgen kan jou hetzelfde overkomen!

✊ Handen af van het stakingsrecht!

In het conflict bij Delhaize zagen we talrijke misbruiken (een vakbondsafgevaardigde werd gearresteerd en in de boeien geslagen, vakbondsmensen werden gefouilleerd, deurwaarders en ordehandhavers grepen in, ... ), terwijl de werknemers van Delhaize al wekenlang op een waardige en vreedzame manier actie voeren voor hun loon- en arbeidsvoorwaarden!

Er wordt geraakt aan ons recht op collectieve actie en dat schept een gevaarlijk precedent voor sociale organisaties! Door winkels te verzelfstandigen doet Delhaize aan een verkapte vorm van sociale dumping. Deze verandering van bedrijfsmodel dreigt zich ook uit te breiden naar andere sectoren. 

 

 

 

 

Vakbondswerk loont !!

 

Ook de vakbonden ACV PULS en BBTK betuigen hun steun aan Turkije en Syrië en schenken een bedrag voor de financiering van woonunits.

De besparingen op tijdskrediet gaan helaas door.

 

 

ACV PULS neemt het voor jou op. We onderhandelen met de werkgever tot een goed resultaat voor iedere werknemer. Leden kunnen met al hun vragen bij onze vakbondsafgevaardigden terecht.

Inloggen voor leden of aanmelden voor niet-leden

 

Om in te loggen en de beveiligde pagina's te zien, klik je bovenaan de site op "inloggen/aanmelden". Kies voor inloggen als je een bestaande gebruiker bent, en vul je login en wachtwoord in. Of klik op "registreren", vul je gegevens in en klik op "verzenden" om je als nieuwe gebruiker aan te melden.

Nieuws

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page